Csatlakozz egy olyan szponzori közösséghez, amelynek tagjai azok az éllovas K+F vállalatok és intézmények, akik felismerték a STEM oktatás jelentőségét és hatását Magyarország jövőjére.

Az elmúlt években többszáz olyan piacvezető, inspiráló vállalattal és intézménnyel dolgoztunk együtt, mint az MVM Paksi Atomerőmű, Siemens, Richter, National Instruments, MVM, Nokia, MOL, Ericsson, Magyar Tudományos Akadémia, Emberi Erőforrás Minisztérium, Innovációs és Technológiai Minisztérium és további innovatív, felelősségtudatos vállalatok és szervezetek.

A rendezvény szponzori kiajánlóját letöltheted ide kattintva.

Az angol nyelvű kiajánló letölthető ide kattintva.

 

Szponzori regisztráció 2018.

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
  A csomagok részletes leírását és az azokkal járó előnyöket megtalálod a kiajánlóban. A csomag kiválasztása még nem jelent kötelezettségvállalást, csak jelzi az igényt a személyes egyeztetésre.
 • Add meg, hogy hány négyzetméter területre lesz szükséged összesen. A legnagyobb területeket a fesztivál szponzorainak tartjuk fenn. A területigény alapján fogjuk küldeni ajánlatunkat.
 • Kérjük röviden add meg, hogy milyen aktivitással, előadással kívánsz részt venni a fesztiválon. Ha még nem tudod pontosan akkor írj egy példát, hogy mivel jelentél meg korábbi rendezvényeken, vagy mi az elképzelésed. Ez a későbbiekben még módosítható. Amennyiben tudományos demonstrátoraink segítségét kéred a professzionális megjelenés kialakításához azt is itt jelezheted.
 • Partnereinknek igény esetén képzett személyzetet biztosítunk a standjukhoz és a megjelenéshez kapcsolódó aktivitásokhoz.
 • A Tudományok Fővárosa hivatalos partnerei elsőbbségi jogokat élveznek, illetve feltűntetjük őket a rendezvény weboldalán. Cserébe a segítséged kérjük a fesztivál információinak terjesztésében a saját hálózatodban és közösségedben:

  1) Helyezd el a logónkat a weboldaladon jól látható helyen, a Tudományok Fővárosa weboldalára linkelve
  2) Listázd a fesztivált a weboldalad online naptárában
  3) Küldj sajtóközleményt / hírlevelet a saját hálózatodnak, tagságodnak, közösségednek a rendezvényen való részvételedről
  4) Terjeszd a fesztivált a közösségi oldalaidon (FB, Instagram, Twitter, stb.)