A második Tudományok Fővárosát 2018.09.23-án rendezzük meg az Akváriumban és az Erzsébet téren.

Várjuk azokat a technológiai cégeket, K+F vállalatokat, tudományos és oktatási intézményeket, mérnököket, kutatókat, tudósokat, akik fontosnak tartják a STEM népszerűsítést és szeretnék rendhagyó, izgalmas körülmények közt bemutatni tevékenységüket a nagyközönségnek, a potenciális partnereknek és a döntéshozóknak.

A jelentkezők közül azokat választjuk ki az eseményre, akik színvonalas, érdekes, látványos, vonzó és interaktív formában mutatják be tevékenységüket és ezzel inspirálni tudják a jövő generáció mérnökeit és kutatóit.
Több helyszínen és színpadon tartunk előadásokat, ahova szintén izgalmas, közérthető és a fiatalok elé példaként állítható szakemberek jelentkezését várjuk.

A Tudományok Fővárosa kiajánlóját a részletekkel ide kattintva töltheted le.

Angol nyelvű kiajánló / Presentation in English: letöltés

JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE: 2018.09.04. kedd 18:00

Early Bird kedvezmény:
Csatlakozz 2018.08.01-ig a rendezvény kiállítóihoz és jelentős kedvezményt biztosítunk a kiállítói díjakból.

Kiállítói regisztráció 2018

Kérjük töltsd ki az alábbi mezőket!
 • Kérjük röviden add meg, hogy milyen aktivitással, előadással kívánsz részt venni a fesztiválon. Ha még nem tudod pontosan akkor írj egy példát, hogy mivel jelentél meg korábbi rendezvényeken, vagy mi az elképzelésed. Ez a későbbiekben még módosítható. Amennyiben tudományos demonstrátoraink segítségét kéred a professzionális megjelenés kialakításához azt is itt jelezheted. Ha kiállítóként és előadóként is jönnél azt kérjük, hogy külön regisztrációval jelezd.
 • Add meg, hogy hány négyzetméter területre lesz szükséged összesen. A legnagyobb területeket a fesztivál szponzorainak tartjuk fenn. A területigény alapján fogjuk küldeni ajánlatunkat. A területigény augusztus 17-ig szabadon módosítható. Ha csak előadást tartasz a színpadon, akkor kérjük írj be gondolatjelet vagy nullát.
 • A standok tervezése jelenleg is zajlik a helyszínnel egyeztetve, így a méretek, arányok változhatnak.
 • Kérjük jelezd, hogy milyen alap bútor igényed van a standodhoz vagy az előadásodhoz. (Pl. áramvételi lehetőség, székek, asztalok, stb.) Figyelem! A hang és vizuál technikára kizárólagossága van a helyszínnek, így amennyiben saját eszközt hoznál azt előre egyeztetni kell! (pl. LCD TV, hangszórók, projektor)
 • Partnereinknek igény esetén képzett személyzetet biztosítunk a standjukhoz és a megjelenéshez kapcsolódó aktivitásokhoz.
 • A Tudományok Fővárosa hivatalos partnerei elsőbbségi jogokat élveznek, illetve feltűntetjük őket a rendezvény weboldalán. Cserébe a segítséged kérjük a fesztivál információinak terjesztésében a saját közösségedben:

  1) Helyezd el a logónkat a weboldaladon jól látható helyen, a Tudományok Fővárosa weboldalára linkelve
  2) Küldj e-mailt, hírlevelet a saját hálózatodnak, tagságodnak, közösségednek a rendezvényen való részvételedről
  3) Terjeszd a fesztivált a közösségi oldalaidon (FB, Instagram, Twitter, stb.)